Kanser savar karpuz

Lezzeti ve ferahlatıcı etkisiyle karpuz ağızları tatlandırıyor. Sağlık açısından da önemli faydaları bulunan karpuzun yüzde 92'si sudan oluşuyor. Acıbadem Maslak Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Yeşim Özcan, karpuzun içeriğindeki yüksek şeker oranı nedeniyle 2 dilimi aşmaması gerektiğini söylüyor. Bu mucizevi meyvenin faydalarını şöyle sıralıyor:
HAFIZAYI GÜÇLENDİRİR: Sinir sistemini destekler. Hafızayı güçlendirir.
TANSİYONU DENGELER: Potasyum içeriği ile tansiyonu düşürüyor. Kalp krizi ve damar tıkanıklığı riskini azaltıyor.
KANSERDEN KORUR: Güçlü antioksidan deposu olan karpuz, bağışıklığı güçlendiriyor. Kanser oluşumunu engelliyor.
KALP DOSTU: Kötü kolesterolü düşürüp kalbi koruyor. Böbrek fonksiyonlarını düzenliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.