Meteoroloji'den çok kritik uyarı! Bugün hava nasıl olacak? 27 Mayıs Pazar hava durumu tahminleri

İstanbul'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hızla devam ediyor. Sabah saatlerinde etkisini arttıran yağış için uzmanlar tahminlerde bulundular. Meteoroloji'den yapılan açıklama doğrultusunda İstanbul ve çevresinde kuvvetli gök gürültüsü ve yağış bekleniyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 27 Mayıs 2018 hava durumu tahminleri...

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 29 Mayıs 2018, 10:20
Meteoroloji’den çok kritik uyarı! Bugün hava nasıl olacak? 27 Mayıs Pazar hava durumu tahminleri

İÇİNDEKİLER

İstanbullular pazar gününe sağanak yağışla uyandı. Sabaha karşı başlayan yağışın öğleden sonra şehri terk etmesi bekleniyor. Yarın ise hava bulutlu olacak.

METEOROLOJİ'DEN 3 İL İÇİN UYARI
Yaz mevsimini beklerken yurdun büyük kısmı sağanak yağışın etkisi altında. Sel felaketlerinin yaşandığı Türkiye'de Meteoroloji 3 il için uyarı yayınladı. Kocaeli, Bursa ve Yalova'da bugün gökgürültü sağanak yağış bekleniyor. Sel felaketlerine karşı bu 3 ilin dikkatli olması gerekiyor.

HAVA YURTTA NASIL OLACAK?
Bugün, Marmara, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile, Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAFTA BOYUNCA YAĞIŞ BEKLENİYOR
Geçtiğimiz günlerde başlayan ve etkisini gösteren sağanak yağış bu hafta da devam edecek.

Yurdun büyük bir kısmı sağanak yağışlı havanın etkisi altında olacak. Yağışlı hava perşembe gününe kadar Türkiye'nin neredeyse her yerinde etkili olacak.