Dünyaca ünlü sıra dışı güzeller

Günümüzde sıklıkla kullanılan sosyal medya her gün yeni bir fenomen yaratırken dünyanın farklı bölgelerinden çeşitli özelliklere sahip olan insanlar da sıra dışı ve çekici görünümleriyle dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi 16 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 16 Mart 2018, 10:14
Dünyaca ünlü sıra dışı güzeller

İÇİNDEKİLER

​ANOK YAİ
Koyu cilt rengine sahip olan model katıldığı okul festivalinde bir fotoğrafçının objektifine takılarak keşfediliyor. Fotoğraf sosyal medyada yayınlandıktan sonra mankenlik ajansları Anok Yai'nin peşine düştü.

Ten rengi ve kendine has kıvırcık saçlarıyla dikkat çeken 19 yaşındaki genç kızın Instagram'daki takipçi sayısı kısa sürede yaklaşık 60 bine çıktı. Aynı zamanda modelin dünyanın dört bir yanından yüz binlerce hayranı var.

JULİA VİNS
Instagram fenomenlerinden biri takipçilerinin 'Kaslı Barbie' diye hitap ettiği Julia Vins. 20 yaşındaki Rus sporcu, bebeksi yüz hatları ve bununla tezat oluşturan kaslı kol ve bacaklarıyla kısa sürede bir fenomene dönüştü.

120 kilogramlık halteri kaldıran Vins, Instagram'da kısa sürede yaklaşık 450 bin takipçi kazandı.

TSUNAİNA
Tibetli bir model olan Tsunaina, Londra moda haftası açılısında herkesi kendine hayran bıraktı.

Eşi benzeri olmayan bir görünüme sahip olan model, şimdilerde ise uluslar arası bir üne kavuşmuş durumda…

KHOUDIA DIOP
Afrika'nın en ünlü modeli Khoudia Diop, çocukken aşağılanmasına yol açan simsiyah teni sayesinde "Melanin Tanrıçası" olarak ünlendi.

Yaklaşık 400 bin takipçiye sahip olan Senegalli 19 yaşaındaki Diop, Daily Mail gazetesine verdiği röportajda, "Yetişme çağında tenimin rengi nedeniyle çok ağlatıldım" dedi.