Mangalda pişen et kanser yapıyor

Kalın bağırsak kanseri (kolon kanseri), dünyada en sık görülen hastalıkların başında yer alıyor. Op. Dr. Bilgehan Sonbahar, hastalıkla ilgili önemli bilgiler veriyor. "Mangal ateşinde yanan et kalın bağırsak kanserine neden oluyor" diyen Sonbahar, sözlerine şöyle devam ediyor: Kötü beslenme, hareketsizlik ve kabızlık, hastalığa davetiye çıkarıyor. Hayvansal yağlar, riski attırıyor. İsli, dumanlı, fazla kömürleşmiş döner veya mangal etleri, riski arttırıyor. Mangal ile et arasında 15 santimetre olması gerekiyor. Etin mangalda fazla kalması kanserojen madde oluşmasını sağlıyor."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.