Gerçek süt değil

Gıda teröristleriyle mücadele eden Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, endüstriyel yoğurttan sonra süte de dikkat çekti. Artan kanser vakalarında endüstriyel yoğurdun etkisinin ilk sırada olduğunu söyleyen Dr. Dizdar, kutu sütlerin de yararı olmadığını belirtti. Dr. Dizdar, şu uyarıda bulundu: "Endüstriyelin sattığı sütlerin artık süt özelliği yok. İçinden yağını alın kaymağını çekin yüksek basınç sıcaklık işleminden geçirin ondan sonra kutuya koyun, 6 ay raf ömrü verin bu şekilde süt olmaz. Eğer siz çocuklarınıza hakikaten sütün vereceği gücü kazandırmak istiyorsanız çiğ süt alıp bunu kaynatıp içirmek zorundasınız. Çiğ sütten mikrop bulaşmaz. Kaynatıp için."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.