Dengeli ve yeterli beslenme güçlü hafıza için de önem taşıyor. Uzman DiyetisyeniSibel Mumcu "Koyu renk meyvesebzeler, içerdikleri antioksidan bileşikler ile hücresel hasarı önleyerek, hafızayı uzun süreli canlı tutmaya yardımcı olur" diyor. Mumcu, özellikle böğürtlen, siyah üzüm,nar, yaban mersini gibi meyveler ilekırmızı soğan, ıspanak ve kırmızı lahana gibi sebzelerde bulunan antosiyanin maddesinin hafızayı güçlendirmeninyanı sıra yaşa bağlı meydana gelenbeyin fonksiyonlarının yavaşlamasınada engel olduğunu belirtiyor.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.