BAĞIŞIKLIĞI DESTEKLEYEN ÇAY
Ihlamur
Adaçayı
HİBİSCUS HAZIRLAMA:
Kaynamakta olan 250 cc su içine bitki karışımından 1 yemek kaşığı koyunuz. 4 dakika kısık ateşte kaynatınız. Ateşi kapatıp ağzı kapalı olarak 5 dakika demlenmeye bırakınız. Süzerek günde 3 bardak içiniz.
ARINMA ÇAYI
Rezene
Anason
ISIRGAN HAZIRLAMA:
2 tatlı kaşığı bitki çayının üzerine 220 cc kaynar su ekleyiniz. Ağzı kapalı olarak 10 dakika boyunca demlenmeye bırakınız, kaynatmayınız. Bahar dönemi boyunca günde 4 bardak içmeniz tavsiye edilir.
ENERJİ ÇAYI
Biberiye
Yaban mersini
YEŞİL ÇAY HAZIRLAMA:
Kaynamakta olan 250 cc su içine bitki karışımından 3 tatlı kaşığı koyunuz. 7 dakika kısık ateşte kaynatınız. Ateşi kapatıp, ağzı kapalı olarak 10 dakika demlenmeye bırakınız. Sabahları kahvaltı ile öğle yemeği arasında süzerek 2 bardak içiniz.