Kuru üzüm isteksizliğe çözüm

Birçok çifti vuran cinsel isteksizliğe karşı uzmanlar doğal bitkisel şu karışımı öneriyor: "Antep fıstığı, fındık, kuru üzüm ve toz şekeri karıştırın. Sabah-akşam yiyin. İsteksizliğe son verin."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2015 Güncelleme 14 Mart 2015, 01:10
Kuru üzüm isteksizliğe çözüm

İÇİNDEKİLER

Çeşitli nedenlerle ortaya çıkan cinsel isteksizlik çiftler arasında büyük sıkıntılar yaratabiliyor. Uzmanlar doğal bitkisel kürlerle bu sıkıntıların aşılabileceğini aktarıyor. İşte o sihirli, isteksizliği yenmeyi sağlayacak kürler...
SEMİZ OTU: Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir çorba kaşığı semiz otu tohumu ile iki çorba kaşığı süzme balı karıştırın. Hergün sabah-akşam birer tatlı kaşığı yiyin.
ANTEP FISTIĞI: Büyükçe bir havanın içine aynı oranda, Antep fıstığı, fındık, kuru üzüm ve toz şeker katın. İyice dövülmesinden sonra sabah-akşam ikişer silme yemek kaşığı yiyin.
BÖĞÜRTLEN: Bir litre suyun içine birer silme yemek kaşığı ince kıyılmış böğürtlen ve mersin yaprağı, ağaç çileği ve kuşburnunu katıp kaynatın. Soğumasının ardından süzerek suyuna bir kahve fincanı süzme bal ilave edin. Sabah-akşam yarımşar çay fincanı için. Buzdolabında saklayın.
ŞALGAM TOHUMU: Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir çorba kaşığı şalgam tohumu, birer kahve fincanı süzme bal ve gülsuyunu iyice karıştırın. Sabah-akşam birer tatlı kaşığı yiyin.
FINDIK: Havanda dövülerek toz haline getirilmiş olan bir çay bardağa fındık, bir tatlı kaşığı tarçın ve bir çay bardağı süzme balı iyice karıştırın. Sabahakşam birer çorba kaşığı yiyin.
ISIRGAN TOHUMU: Havanda dövülerek toz haline getirilen bir tatlı kaşığı ısırgan tohumu ile bir tatlı kaşığı süzme balı karıştırın. Sabah-akşam birer çorba kaşığı yiyin.
SİYAH ÜZÜM: Bir litre suyun içine dörtte üç oranında dolu bir bardak kuru siyah üzüm, yarım çay fincanı ince kıyılmış kuru kayısı, bir avuç portakal veya mandalina çekirdeği, dört adet çiğ yumurta sarısı, üç yemek kaşığı rendelenmiş yaban havucu suyunun içine yarım çay fincanı süzme bal ilave edin. Günde iki kez, sabah-akşam birer çorba kaşığı yiyin.
LAHANA TOHUMU: Havanda dövülerek toz haline getirilen bir tatlı kaşığı lahana tohumu ile bir tatlı kaşığı süzme balı karıştırın. Günde iki kez, sabah-akşam birer çorba kaşığı yiyin.
ÇAM FISTIĞI: Bir havanın içine bir çay kaşığı kereviz tohumu, bir çay kaşığı çam fıstığı ve yarım çay kaşığı terementi katılıp iyice dövüldükten sonra içine bir çorba kaşığı süzme bal ilave edilip macun haline getirin. Günde iki kez, sabah-akşam birer çorba kaşığı yiyin.
KARANFİL: Büyükçe bir havanın içine ikişer çorba kaşığı karanfil, havlıcan, tarçın ve bir silme yemek kaşığı anber katın. İyice dövüldükten sonra içine yarım su bardağı süzme bal katıp karıştırın. Hergün sabah-akşam olmak üzere birer çorba kaşığı yiyin.