Oğlakların kıskançlık yılı

Gösterdikleri sabırla ön plana çıkan oğlakları 2015'te yeni başlangıçlar bekliyor. Aşkta kıskançlık yılı olacakken, unutkanlıktan müzdarip olabilirsiniz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2014 Güncelleme 30 Aralık 2014, 00:00
Oğlakların kıskançlık yılı

İÇİNDEKİLER

Kararlı ve sabırlı bir yapı, oğlak burcunun özellikleri arasındadır. Oğlak burcu olanlar, her zaman ne istediklerini ve isteklerine giden yol ve yöntemleri çok bilirler. Dahası, bu yolda inanılmaz bir irade ve kararlılık gösterirler. Düşünmeden harekete geçmezler. Hatta bu planlama işini bazen biraz fazla sürdürdükleri de olur. Ama harekete geçtikleri zaman en zor engelleri dahi aşarak, sonuna kadar giderler.

MACERA ARAMAZLAR

Tedbirli hareket etmek de, oğlak burcunun özellikleri arasındadır. Başarısızlığı asla kabul etmeyen oğlaklar, olumsuz sonuç doğurması muhtemel olan, riskli işlere girmezler. Oğlaklarda maceracılık hemen hemen hiç yoktur. Onlar her zaman mutlak doğruya götürecek, denenmiş, kuralları belli olan oyunların insanlarıdır. Maddi değerlere bağlılık, oğlak burcunun özellikleri arasındadır. Geleceğin ne getireceği belli olmadığından, ileriye dönük yatırımlar yaparlar. İlerleyen yaşlarında maddi refah sahibi olur pek çoğu. Son derece sağlam bir ruh haline sahiptirler. Duygusal yaklaşımları benimsemedikleri için, üzücü durumlardan kolay kolay etkilenmezler.

ÖZVERİ SAHİBİ...
Geleneklere bağlı olmakla beraber, yeniliklere de tamamen kapalı değildirler. Aile bağlarına büyük önem verirler. Eşlerine ve çocuklarına karşı özverili olurlar. İnatçı ve sabit fikirli olurlar. Başkalarının fikirlerini dinleseler bile, kendilerinden başkasına güvenemezler. Emir altına alınması en güç burçlardan birisidir oğlak. Sert ve soğuk tabiatlıdırlar. Duygularını büyük bir coşku ile yaşamaz ve dışarı belli etmezler. Karamsar bir yapıdadırlar. Her olayın önce kötü tarafını düşür, buna göre hareket ederler.

ANİ KARARLAR HATA YAPTIRIR
Sevgili oğlaklar, bu sene yepyeni başlangıçlarınız olmalı. Evli oğlaklar geçen seneden kalan problemler varsa hepsini bir kenara bırakıp kendinize ve evliliğinize yeni şanslar tanıyıp başlangıçlar yapın. Yani son derece önemli, eskide kalan sorunları geçmişte bırakmanız. Bekar oğlaklar ani karar değişiklikleri sizi hataya götürebilir, hata yapmanıza neden olabilir, dikkatli olmalısınız. Genel anlamda oğlakların sevgi ve aşk anlamında en büyük sıkıntıları kıskançlık olacak gibi. Kıskanılabilirsiniz de, kıskanan taraf sizde olabilirsiniz.

ANLAYIŞLI OLUN...
Bu sorunu önemseyin, yoksa ilişkinizde kalıcı hasarlar açabilir. Evli oğlakların dikkat etmesi gereken diğer bir konuda eşinizle kendi aileniz arasında çıkabilecek fikir ayrılıkları. Bu konuyu çok iyi analiz etmeli ve mümkün mertebe köprü vazifesi yapmalısınız. Bahardan yaza geçiş dönemi en keyifli zaman diliminiz bu sene, sonbahardan kışa geçiş dönemi ise riskler içeriyor. İlişkiniz açısından dikkatli olun.

CEVİZ YE UNUTMA..
Sevgili oğlaklar, bu sene ne yapın ne edin sağlığınızla ilgili kötü şeyler düşünmeyin. Aklınızdan geçeni yaşayacak kadar çakralarınız açık bu sene. Kendinizle, fiziksel görünümünüzle yaşamınızla hep barışık olmanız gereken bir sene sizi bekliyor. Aklınıza taktığınız her sorununuz, zihinsel ve bedensel olarak karşınıza çıkacaktır. Çok kolay olmadığını biliyorum ama, umursamaz olun. Aile büyüklerinizin devam eden bir tedavi süreci varsa bu konuda keyifli gelişmelere şahit olacaksınız. Unutkanlık yaşayan ve bundan rahatsızlık duyan oğlaklar günde yarım ceviz yemeyi alışkanlık haline getirin.

HEDEFLERİNİZ BÜYÜK OLSUN...
Sevgili oğlaklar beklentilerinizi iş ve para konusunda yüksek tutun. Küçük hedeflerle vakit kaybetmeyin. Hukuksal işlerinizi, işini iyi bilen becerikli bir avu- kata yaptırın. Ticaretle uğraşan oğlaklar, 3. ve 6. aylarda riskli işlemlerden uzak durun. Bu aylarda hesaplarınız alt üst olabilir. Bu dönemi atlatabilirseniz sene sonuna doğru kazançlarınızda artış var. Çok dikkatli olmanız gerekiyor. Evli oğlaklar ortak kararla ev sahibi olabileceğiniz şanslı bir yıl. İşi gereği sık ve uzun seyahatler yapan oğlaklar gittiğiniz yerde beslenmeniz tükettiğiniz şeylere dikkat edin. Mide ve sindirim rahatsızlıklarınızın başlangıcı olabilir.