Kanser artık çantada kekik

Kadınların korkulu rüyası rahim kanseri dert olmaktan çıkıyor. Uzmanlar, her gün içilen kekik çayının bu derde deva olacağını belirtiyor. Prostat kanserinden korunmak için de ökse otu öneriliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2014 Güncelleme 20 Aralık 2014, 01:37
Kanser artık çantada kekik

İÇİNDEKİLER

Erkeklerde genellikle orta yaş döneminden sonra ortaya çıkan prostat kanseri kendini idrar yapma başlangıcında zorluk, ince bir idrar akımı, idrarın damla damla gelmesi ve sık tuvalete çıkma isteği olarak gösteriyor. Kanser yayılma yaptığı zaman, bunlara ek olarak, vücudun diğer bölgelerinde de belirtiler ortaya çıkıyor.

İLK BELİRTİ
İyileşmeyen bir kemik kırığı bazen hastalığın ilk belirtisi olabiliyor. Uzmanlar ise ökse otu gibi mineral ve vitamin değerleri yüksek olan bitkilerden elde edilen kürlerin prostatın yayılması önleye bildiği gibi bu hastalığa yakalanmayı da engellediğini belirtiyor. İşte prostata geçit vermeyen bitkisel öneriler:
Bir çay fincanı soğuk suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı ökse otu katın. On iki saat bekletin. Süzüp günde iki kez, kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce hafifçe ısıtılarak bir çay fincanı için.
Bir çay fincan kaynar suyun içine bir çay kaşığı küçük çiçekli yakı otu katın. Demlenmesi için kısa bir müddet bekleyin. Daha sonra süzüp günde iki kez, kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce hafifçe ısıtıp bir çay fincanı için.

RAHATLATAN ARDIÇ
Bir litre suyun içine bir avuç selvi yaprağı katın. kaynadıktan sonra süzün. Günde üç öğün için.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine toz haline getirilmiş olan bir çay kaşığı ardıç tohumu katın. Demlenmesi için kısa bir süre bekleyin. Daha sonra süzüp günde iki kez, sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce bir çay fincanı için.
Bir litre suyun içine bir avuç ince kıyılmış mazı katın. Kaynattıktan sonra ardından süzüp günde üç öğün bir çay fincanı için.

Rahim kanserinin erken belirtisi hafif kanlı bir akıntı olarak gösteriyor. Bu nedenle, adet kanaması çok fazla olan, ya da düzensiz kanamalardan şikayet eden kadınların ve menopoz döneminde kanamaları olanların vakit kaybetmeden doktora başvurması gerekiyor. Ancak, kadınların korkulu rüyası olan bu kanser dert olmaktan çıkıyor. Uzmanlar, mucizevi bitkilerden elde edilen çay kürleri ile rahim kanserinin önlenebileceğini belirtiyor. İşte rahim kanserine geçit vermeyen doğal öneriler:

3 ÖĞÜN KEKİK ÇAYI
Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı kekik katın. Demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzün. Günde iki kez, bir çay kaşığı sirke ilavesiyle sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce bir çay fincanı için.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı mine çiçeği katın. Demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzün. Günde iki kez, sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce bir çay fincanı için.

SUSAM YAĞI MUCİZESİ
Günde üç öğün birer tatlı kaşığı susam yağı tüketilmesi tüm kanser türlerine özellikle ahim kanserine karşı karşı koruma sağlar.
Birer adet temizlenip yıkanmış kereviz, şalgam ve havuç nemli olarak mikserden geçirilir. Bir tülbentin içine dökülüp sıkıldıktan sonra üzerine yarım kahve fincanı limon suyu ilave edip için.

İYİ GELEN BESİNLER
Brokoli
Sarı Kantaron
At kestanesi, tam açılmamış servi kozalağı, ayrık kökü ve maydonoz bitkilerin çaylarını için.
Kereviz tohumuyla beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak macun yapılıp yenmeye devam edilir.
Isırganı kaynatın bal ile tatlandırarak her gün 3 öğün için.