İlik gibi olun!

Uzun yaşamanın sırrı ilikte saklı! Bitki Bilimleri Derneği Başkanı Recep Dağıstanlı, kesilen kurbanların arka bacaklarının üst tarafı, yani kalça altı kemikte yer alan kemik iliğinin çorba yapılarak tüketilmesinin ömrü uzattığını söyledi. Kemikli etle çorba yapılmasını öneren Dağıstanlı, "Kemiklerden yapılan çorbaya karahindiba ve sinirli yaprak denilen bitkiler katıldığında hem vücudu mikroplara karşı korur hem de güçlü bir antioksidan etkisi sağlar" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.