;
İlik gibi olun!
Uzun yaşamanın sırrı ilikte saklı! Bitki Bilimleri Derneği Başkanı Recep Dağıstanlı, kesilen kurbanların arka bacaklarının üst tarafı, yani kalça altı kemikte yer alan nin çorba yapılarak tüketilmesinin ömrü uzattığını söyledi. Kemikli etle çorba yapılmasını öneren Dağıstanlı, "Kemiklerden yapılan çorbaya karahindiba ve sinirli yaprak denilen bitkiler katıldığında hem vücudu mikroplara karşı korur hem de güçlü bir antioksidan etkisi sağlar" dedi.
Etiketler:
  • 21 Ekim 2013, Pazartesi

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.