Demir gibi diyet

Victoria Beckham, "Formumun sırrı alkali diyeti' dedi. Beslenme düzeninde asidi yasaklayan ve bolca demir içeren bu diyet sayesinde 1 ayda 10 kilo vermek mümkün

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2013 Güncelleme 06 Nisan 2013, 00:00
Demir gibi diyet

İÇİNDEKİLER

Yıldız futbolcu David Beckham'ın doğurduğu üç çcocuğa rağmen zayıflığıyla nam salmış eşi Victoria Beckham, geçtiğimiz günlerde formunu 'alkali diyeti'ne borçlu olduğunu açıkladı. Bu diyette dikkat etmeniz gereken en önemli unsur asitli hiçbir şey tüketmemek ve demir içeren gıdaları yemektir. Ayrıca bu diyette makarna ve pilavdan uzaklaşmalısınız ve kafein içeren her türlü içecekle de vedalaşmalısınız.

GÜNLÜK BESLENME PROGRAMI

AÇ KARNINA:
Bir bardak doğal elma sirkeli su için.

SABAH:
Söğüş yeşilliklerin tümü (limon ve zeytin yağı ilaveli) Siyah tuzsuz zeytin 4 yumurta beyazı ve 1 sarısı ile omlet Keçi, koyun peynir türleri, Glutensiz 2 dilim ekmek Yeşil çay ve bitki çayları serbest. (Haftada birer gün kahvaltıya ceviz ve fındık da eklenmelir.)

ÖĞLE:
1 çay kaşığı tarçın yiyin. Her türlü çiğ sebze Haşlama ya da buharda pişmiş tüm sebzeler Tüm çorbalar Zeytinyağlı sebze yemeğı (Yukarıdaki listeden herhangi biriyle öğlen yemek yiyin)

AKŞAMÜSTÜ:
2 adet meyve yiyin

AKŞAM:
Sarı-kırmızı ve turuncu dışındaki her türlü sebze ızgara balık ya da hindi ve tavuk eti

KULAĞINIZA KÜPE
Yemekten 2 saat sonra 1 bardak suya 1 yemek kaşığı limon veya doğal elma sirkesi eklenerek içilecek. Yatmadan önce de 1 bardak karbonatlı su içilecek. (1 litreye yarım çay kaşığı karbonat eklenerek hazırlanmış sudan.)