Tam tahıllı ekmek kanserden koruyor

Ekmek israfının önlenmesi için girişimlerin start verdiği şu günlerde; tam tahıllı ekmeğin beyaz undan yapılan ekmeğe göre daha besleyici olduğu ve sindirim sistemi kanseri riskini azalttığı bildirildi. Diyetisyen Gizem Şeber, beyaz ekmeğin sofralardan kaldırılması gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "Tam tahıllı ekmek folik asit açısından zengindir. Lif içeriği yüksektir. Bu sebeple sindirim sistemi kanserlerine yakalanma riskini azaltır."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.