Pratik bilgiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2012 Güncelleme 26 Mayıs 2012, 00:00
Pratik bilgiler

İÇİNDEKİLER

Öpülesi dudaklar

Parlayan renkler dudakları daha büyük gösterir.

Dolgunluk hilesi: Rujun tonundaki dudak kalemiyle dudak konturunuzu ince bir çizgiyle belirginleştirin. Dudak köşelerini unutmayın. Buradan başlayarak boyayı dudak fırçası yardımıyla ortaya doğru sürmeye başlayın. Son olarak, rujun üstüne şeffaf parlatıcı sürün.

Renkli parlatıcılar dudakları dolgun gösterir. Bunların içerdikleri maddeler de dudakların hafifçe şişmesine yol açar.

Eğer kullandığınız rujun daha mat görünmesini istiyorsanız, o zaman rujunuzu sürdükten sonra dudaklarınızı bir mendile bastırın ve üstüne fırça yardımıyla biraz pudra sürün.

YUMUŞAK GEÇİŞLER

Rengin dudak kenarlarına taşmaması için, konturu renkli olarak çekin ve içeri doğru bulaştırın. Bunun üstüne ikinci bir kontur yapın ve ten renginde bir dudak kalemi çekin. Son olarak da rujunuzu sürün

Farınızı en iyi şekilde sürebilmek için düz ve kısa kıllı fırçaya ihtiyacınız olur. Böylece gölgelendirmeler yumuşak ve geçişler daha akıcı olur.

Yüzü şekillendirmek için allıklar gerçekten inanılmaz işe yarar. Eğer uzunlamasına bir yüzünüz varsa, o zaman allığı yatay olarak sürün. Eğer yüzünüzü belli belirsiz şekillendirmek istiyorsanız, size bej kahve tonlarındaki allıkları tavsiye ederiz. Bu yüz hatlarının