Pratik bilgiler

Şekerin canlı gücü
Sebzelerimiz kimi zaman çok bekletmekten buruşurlar, böyle bir durumla karşılaşırsanız, içine sirke ve şeker attığınız suda bırakın. İlk tazeliklerine kavuşurlar.
Sos hazırlarken un topağı oluşmasını önlemek için kaşık yerine çatal ucuna taktığınız, kabukları soyulmus çiğ patatesten yararlanabilirsiniz.
Sütünüz kaymak tutarsa, süt kaynarken içine bir parça tuz atarsanız kaymak tutmasını önlemiş olursunuz.
Yemeğin taştığı yere hemen bolca tuz serpin. Ocak soğuyuncaya kadar öylece kalsın. Soğuduktan sonra kolayca temizlenir.
Garnitür olarak hazırlanan sebzeler kaynayan pişirme suyuna atıtılıp 4-5 dakika pişirildikten sonra margarinle hafifçe çevirilmeli. Böylece lezzetlerine lezzet katılacaktır.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.