Pratik bilgiler

Böreğinizin nar gibi kızarmasını istiyorsanız, üzerine bir miktar yoğurt sürebilirsiniz.
Haşladığınız tavuğun suyunu buz kalıpları içinde dondurabilir, daha sonra yemeklerinizde kullanabilirsiniz.
Pişirdiğiniz kekin iyi kabarmasını istiyorsanız, ilk 20 dakika fırınınızın kapağını açmayın.
Hazırladığınız kekte çökme olduysa krema ile kaplayın.
Reçelinizin küflenmesini önlemek için pişirirken içine küçük bir parça tereyağı atabilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.