En pratik bilgiler

Turşunuzun aromasını arttırmak için kurarken 1 avuç kişniş tohumu ekleyin. Daha lezzetli olacaktır.
Ciğer kızartması çok çabuk sertleşebilir, bunu engellemek için kullanacağınız una bir miktar karbonat eklemeniz yeterli.
Yumurta aklarını çırparken sulanmaması için kullandığınız ekipmanın kuru olmasına mutlaka dikkat edin.
Tuzluğunuzun içindeki tuzun rutubet yapmaması için içine bir miktar pirinç atın.
Turşuluk malzemelerin taze ve ezik olmamasına özen gösterin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.