Bugünkü
Takvim

En

ABONE OL
En pratik bilgiler
Turşunuzun aromasını arttırmak için kurarken 1 avuç kişniş tohumu ekleyin. Daha lezzetli olacaktır.
Ciğer kızartması çok çabuk sertleşebilir, bunu engellemek için kullanacağınız una bir miktar karbonat eklemeniz yeterli.
Yumurta aklarını çırparken sulanmaması için kullandığınız ekipmanın kuru olmasına mutlaka dikkat edin.
Tuzluğunuzun içindeki tuzun rutubet yapmaması için içine bir miktar pirinç atın.
Turşuluk malzemelerin taze ve ezik olmamasına özen gösterin.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.