Pratik bilgiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2011 Güncelleme 16 Haziran 2011, 00:00
Pratik bilgiler

İÇİNDEKİLER

Lavaboyu temizlerken tuzla bastırarak silince hem iyi temizler hem de kokuları giderir.
Uzunca bir süre kullanılmayan eski çaydanlıkların kötü kokusunu gidermek için içine bir parça kesme şeker koyun.
Pilavınızı tekrar ısıtırken bir kabın içine su koyup bu kabın üzerine pilav tenceresi koyularak ısıtılırsa pilav taneli kalır tazeliğini muhafaza eder.
Patates pişirirken suyuna bir kaşık sirke konursa hem rengi sarı kalır hemde daha lezzetli olur.
Halının rengini canlandırmak için en son suyuna sirke konur.
Çizik zeytin, yağ ve limonla servis esilirse daha lezzetli olur.