Duşta küpe buldum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2010 Güncelleme 29 Aralık 2010, 03:15
Duşta küpe buldum

İÇİNDEKİLER

* 6 Aylık hamileyim ama çok kötü günler yaşıyorum.. Eşim beni bu durumdayken bile aldatıyor. Bir keresinde duşta bir kadın küpesi buldum.. Yıkıldım! Şimdi 'beni affet' deyip duruyor ama onu affedersem yine aldatır mı? GÜLİN

CEVAP
Umarım bu hatasını tekrarlamaz. En azından bir süre uslu durur! Sen şimdi her şeyden önce, kendinin ve bebeğinin sağlını düşün! Ne yazık ki, hayatın içinde her şey var! Yanlış yapan yine kendine yapar! Onu affet de diyemem, affetme de! Zaten duygusal bir dönemden geçiyorsun, temennim, her şeyin gönlünce olması!

ESKİ AŞKIM GELDİ
* İki çocuk babasıyım! Mutlu bir evliliğim var ve yuvamı çok seviyorum! Yakın tarihte Facebook'ta eski kız arkadaşıma rastladım. Kısa dönem bir maceram olmuş ve benden çocuk aldırmıştı.. Şimdi huzurumu kaçırmaya çalışıyor.. Uygunsuz bir zamanda arayıp duruyor! Ortada hiçbir şey yokken eşim de tedirgin. Ne yapmalı? M. K.

CEVAP
BU telaşını anlayamadım,. Masumsan neden korkuyorsun? Ama ona bir ışık yakmışsan kabahatlisin! Arkadaşınla konuş, anlamıyorsa, eşine tüm olanları anlatmandan başka çaren yok!

İLK DENEYİMİM
* 20 Yaşındayım, ilk cinsel deneyimim yüzünden mutsuz bir hayat yaşıyorum! Kızlara sadece duygusal anlamda mutluluk verebiliyorum. Bu yüzden kız arkadaşlarımla sıkıntı yaşıyorum! KEMAL

CEVAP

Kemalciğim, sen normal olduğunu düşünüyorsan, ben de durumunun psikolojik olduğunu düşünüyorum! Bu yüzden kafanı rahat tut, hayatı yaşamaya bak! Zaten kızlar da dahil, kimsenin hayattan ne istediğini kestirmek çok güçtür! Daha çok gençsin! Bu güzel günlerini kahrederek geçirme!
Hiçbir şeyi de kafana takma!