Yozgat’ta yürek yakan kaza: Aynı araçtaki karı koca öldü! 1 yaralı
Yozgat’ta E-88 karayolunda iki otomobilin çarpıştığı kazada, aynı araçtaki evli çift olay yerinde yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında, evli çift hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Kaza, E-88 karayolunda Çalatlı kavşağında gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, H.Z. yönetimindeki 81 AAT 619 plakalı Volkswagen marka otomobil ile Taha Kaymak idaresindeki 34 ZT 1493 plakalı Fiat marka otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada, Fiat marka araçta bulunan sürücü Taha Kaymak ve eşi Şükran Kaymak olay yerinde yaşamını yitirdi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan H.Z., ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.