Fatih’te otomobilde cinayet anı kamerada

Fatih’te otomobilde cinayet anı kamerada

Fatih’te, "kız meselesi" nedeniyle tartıştığı arkadaşı Ömer Eren Akyüz’ü otomobilde tabancayla vurarak öldüren Barış P., suçunu itiraf etti, cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Fatih Yedikule Mahallesi Şişmanağa Sokak'ta 18 Haziran'da meydana gelen olayda, Ömer Eren Akyüz (26), otomobilin şoför koltuğundayken, arka koltuğa oturan arkadaşı Barış P. (31) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından Üsküdar Altunizade'de yakalandı.

"Kız Meselesi" Tartışması Cinayetle Sonuçlandı
Barış P., emniyette verdiği ifadesinde, Ömer Eren Akyüz ile 3 yıldır arkadaş olduklarını ve son zamanlarda Akyüz'ün, kız arkadaşının kendisine ilgi duyduğunu düşündüğünü anlattı. Bu nedenle sık sık tartıştıklarını belirten Barış P., olay günü de aynı sebeple tartıştıklarını ve araca konuşmak için bindiğini, ancak Akyüz'ün ani hareketi nedeniyle korkuya kapılarak ateş ettiğini söyledi.

Cinayet Anı Kamerada
Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, olayın yaşandığı sokağa ait güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde, şüphelinin aracın arka koltuğuna bindiği, aracın bir süre ilerledikten sonra içinde silahın ateşlendiği anlar yer aldı.

Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Gözaltına alınan ve ifadesinde cinayeti itiraf eden Barış P., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN