Mersin'de sokakta çıplak dolaşan Rus gözaltına alındı

Mersin'de sokakta çıplak dolaşan Rus gözaltına alındı

Mersin’in Erdemli ilçesinde sokakta çıplak dolaşan Rusya vatandaşı O.P. (30) gözaltına alındı.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI, SOKAĞA ÇIKTI

Mersin'in Erdemli ilçesinde yalnız yaşayan Rusya vatandaşı O.P., iddiaya göre aşırı alkol aldıktan sonra dışarı çıktı. Üstünü çıkaran O.P., pantolon ve iç çamaşırını da çıkartarak sokakta dolaşmaya başladı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

GÖZALTINA ALINDI

Bir süre mahallede dolaştıktan sonra evine yönelen O.P., vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen O.P. hakkında yasal işlem başlatıldı.

"SON ZAMANLARDA ÇOK ALKOL ALIYORDU"

Komşusu Hamza Gürgenç, "Yaklaşık 3 yıl önce taşındı. Normalde iyi biriydi ama son zamanlarda çok alkol aldığını görüyorduk. Savaşta ailesini kaybettiğini duymuştuk" dedi.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN

ATV Canlı Yayın İzle AHaber Canlı Yayın İzle ASpor Canlı Yayın İzle APara Canlı Yayın İzle A2Tv Canlı Yayın İzle ANews Canlı Yayın İzle VavTv Canlı Yayın İzle MinikaGo Canlı Yayın İzle Minika Çocuk Canlı Yayın İzle