Diyarbakır'da dostluk kazandı

F.Bahçe için seferberlik ilan edildi. Hem havadan hem karadan sıkı korunan Kanarya beklemediği bir beraberlik aldı. Amed Şehmus'la perdeyi açtı. F.Bahçe, Ramazan ve Fernandao ile öne geçti. Ev sahibi ekip Ferdi ve Yusuf'la skoru 3-2 yaptı... Fenerbahçe'yi yenilgiden Volkan Şen kurtardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2016 Güncelleme 10 Şubat 2016, 00:46
Diyarbakır’da dostluk kazandı

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da Fenerbahçe rüzgarı esti. Sarı-lacivertli takım Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında AMED ile 3-3 berabere kalırken Diyarbakır'da hareketli bir gün yaşandı. Karşılaşma öncesi şehirde büyük önlemler alınırken Fenerbahçe hem havadan hem de karadan özel olarak korundu. Karşılaşma başlamadan 1 saat önce futbolcuları ve yöneticileri taşıyan 2 otobüs, yoğun güvenlik önlemleri altında, maçın oynanacağı Seyrantepe Spor Kompleksi'ne intikal etti. Maç öncesinde stat çevresinde 600, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüslerin geçtiği güzergahlarda da 400 olmak üzere toplam 1000 polis güvenlik önlemi aldı. Stat çevresinde polis, birçok noktada güvenlik bariyeri kurarken, birçok noktaya da zırhlı araçlar ve TOMA araçlarının konuşlandırıldığı görüldü. Polis kuş uçurmazken alınan önlemlerin üst düzey olduğu gözlendi.

D.BAKIR'DA TAM BİR GOL DÜELLOSU YAŞANDI
Fenerbahçe 10. dakikada Şehmus'un golü ile sarsıldı. 15'te Ramazan ile skoru eşitleyen Fenerbahçe, 44. dakikada Fernandao ile öne geçti: 2-1. İlk yarı bu sonuçla kapanırken, Amedspor 68'de Ferdi ve 71'de Yusuf ile skoru 3-2 yaptı. Fenerbahçe bu gollerle büyük şok yaşadı. Volkan Şen 76. dakikada sahneye çıkarak skoru 3-3'e taşıdı ve Fenerbahçe'yi 2. Lig ekibine yenilmekten kurtardı. Kadıköy'deki maçta 3 golden az beraberlikler Fener'e yarıyor.

KARŞILAŞMA SEYiRCiSiZ AMA!
Amed'in cezası nedeniyle karşılaşmaya taraftarlar alınmazken protokol tribünü doldu taştı. Yöneticiler ise dostluk rüzgarı estirdi.

BOMBA ARAMASI YAPILDI
F.Bahçe stada gelmeden önce özel yetiştirilmiş köpekler stat içi ve dışında bomba araması yaptı.

FENERBAHÇE ZOR KURTULDU
Fenerbahçe AMED karşısında beklenen futbolu sergileyemedi. Sarı-Lacivertli takım rakibi önünde 3-2 yenik duruma düşmesine rağmen Volkan'ın golüyle beraberliği kurtardı. Böylece rövanş için avantaj elde etmiş oldu. Kanarya rövanşta 0-0, 1-1 ve 2-2'lik beraberliklerde bile turlayacak.

KÖTÜ ZEMİN FUTBOLU ETKİLEDİ
Seyrantepe
DİSKİ Stadı'nın kötü zemini nedeniyle Fenerbahçeli futbolcular beklenen futbolu sergileyemedi. Teknik gücü yüksek olan futbolcuların kötü zeminden olumsuz etkilendiği gözden kaçmadı.