Tsunami'nin intikamı!

Trabzonspor'dan 5 futbolcuyu kadrosuna katan Galatasaray ile Bordo-Mavililer'in arası bozuktu Kardeş 1461 Trabzon, Aslan'ı Ziraat Türkiye Kupası dışına iterek bir ölçüde hesabı kapatmış oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2012 Güncelleme 13 Aralık 2012, 17:00
Tsunami’nin  intikamı!

İÇİNDEKİLER

Kadrosuna kattığı Trabzonspor kökenli futbolcular nedeniyle Trabzonspor ile arası açılan Galatasaray, dün gece Ziraat Türkiye Kupası'nda hiç beklenmedik bir yenilgi alarak pazar günü oynayacağı derbi maç öncesinde ağır bir darbe aldı.

TRABZON BAYRAM YAPTI
1461 Trabzon'un aldığı bu galibiyet en çok Trabzonsporlu taraftarları sevindirdi. Kardeş takımlarının intikamlarını aldığını düşünen Bordo-Mavililer, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam ve Umut Bulut'un Galatasaray tarafından transfer edilmesini hiçbir zaman kabul edememişler hatta yönetim bazında da ciddi sıkıntılar yaşanmıştı.

NELER SÖYLENDİ NELER
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'ın futbolcularını ayarttığını ifade etmiş ve artık iki kulüp arasında eski dostluğun olmayacağını da dile getirmişti.

BİR MAÇ DAHA VAR
Tüm bu yaşananların ardından Trabzonlular, bir ölçüde Galatasaray'dan intikamlarının alındığını düşünüyor. Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, Trabzonspor'a konuk olacak. O karşılaşma da şimdiden ilginç bir hal almış durumda. Pazar günü Fenerbahçe'yi TT Arena'da konuk ettikten sonra Trabzon'a gidecek olan Sarı-Kırmızılılar, bir anlamda dün geceki maçın rövanşını ideal 11'i ile oynayacaklar.

ELMANDER VASATI AŞAMADI
Burak ve Umut'un yokluğunda Galatasaray'ın dün gece 1 numaralı gol ayağı olan Elmander, vasatı bile bulmayan futboluyla dikkat çekti. 1461 Trabzon defansı onu tutarken fazla zorlanmadı.

FETİH 1461 2009'DA BAŞLADI!
1998 yılında Değirmenderespor adıyla kurulan kulübün ismi 2009'da 1461 Trabzon olarak değiştirildi. 1461, Fatih Sultan Mehmet'in Trabzon'u fethettiği yıl.

AYNI GRUPTA OLAMAYACAKLAR
Federasyon, Trabzonspor yarın Kasımpaşa'yı elerse 1461 ile Trabzonspor'u aynı grupta oynatmayacak. Ayrıca TFF, Trabzonspor ile özel bir protokol imzaladı. Anlaşmaya göre 1461, Süper Lig'e çıkamayacak.

ASLAN, TRABZON'UN TAM 34 KATI!
İki takım futbolcu değerleri karşılaştırıldığında 138 milyon Euro'luk Galatasaray'dan toplam bonservis bedeli 4 milyon 125 bin Euro olan 1461 Trabzon gibi 34 takım çıkıyor. Dün akşam Türk Telekom Arena'ya çıkan 11'lerde G.Saray 36 milyon 200 bin Euro, 1461 Trabzon ise 2 milyon 75 bin Euro değerindeydi.

TWİTTER NOTLARI
@aliumutlu Yillirca Pendik deyip durdular. Al sana 1461 Trabzon. Bunu da tarih yazar....
@sonerayrim Galatasaraylılar buna kılıf bulmasın. 1461 Trabzon, Pendik'ten daha güçlü takım demesinler. 1461'in de 3 as oyuncusunu kenarda beklettiğini de bilsinler.
@deryaadıbüyük 1461 Trabzon, Fenerbahçe'yi 13 yıllık külfetten kurtardı. Trabzonlular 1 gün sevinecek ama Fenerbahçe buna her gün sevinecek.
@alperaslı Dikkat dikkat... Trabzonspor'un 5 futbolcusunu alan Galatasaray 1461'in tamamına talip oldu!
@ziyatutkun Hepsi akademili hepsi okumuş çoçuklar. Helal olsun sizlere... Türk telekom Arena'da yürekli 11 futbolcuyu izledik.
@osmanpala 1461 Trabzon'u izledikten sonra neden bu şehrin büyük olduğunu anladım. Hamurunda futbolcu var bu şehrin.