Şener isyan etti

Sadri Şener kendisine sorulmadan CHP heyetinin kulüpte ağırlanmasını kabul edemeyeceğini ifade ederek, "Nevzat Şakar çok büyük yanlış yaptı. Canım burnumda" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2012 Güncelleme 02 Kasım 2012, 00:00
Şener isyan etti

İÇİNDEKİLER

Sadri Şener açtı ağzını yumdu gözünü... Trabzonspor Başkanı kendisine sorulmadan CHP heyetinin kulüpte ağırlanmasını kabul edemeyeceğini söyleyerek, "Geliyorlar ama benim haberim olmuyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu havaalanına kadar geliyor, kulübe gelmeyip arkadaşlarını gönderiyor. Bu iş mi" dedi.

KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEMELİYDİ
Kılıçdaroğlu için, "Gelirse bizden özür dilemeye gelir. Trabzonspor Kulübü'nün tek ziyaret şartı özürdür" diyen Sadri Şener Asbaşkan Nevzat Şakar'a da tepki gösterdi. Bordo-Mavili başkan, "Nevzat bey yanlış yaptı. Her şey için beni arıyorlar ama bu iş için aranmadım. Artık istifa dahil ne yapacaklarsa yapsınlar. Ben bu işi niye yapıyorum. Sakat sakat evde oturuyorum. CAS davasına hazırlanıyorum. 1.5 yıldır uğraşıp duruyorum. Benim yönetimim de bu işi kapatmaya çalışıyor. CHP lideri Fenerbahçe Kulübü'ne gidip forma aldı. Nasıl olur kardeşim. Şikeden ceza almış bir kulübün başkanına gidilir mi? Trabzonspor'a nasıl gelecekler nasıl kaşkol takacaklar diye sorduk. Ama biz de kendi ellerimizle forma verdik. Bunu kabul edemem içime sindiremem. Canım burnumda artık" diye konuştu. Bu arada CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, "Sadri bey ziyaretten haberi olmadığını söylüyor ama kendisine sekreteri vasıtasıyla haber verdik" ifadesini kullandı.

HERKESİN GÖZÜ YÖNETİMDE
Başkan Şener'in son çıkışından sonra başta Nevzat Şakar olmak üzere yöneticilerin nasıl bir tutum izleyeceği merakla bekleniyor.

BAŞKAN RESTİ ÇEKTİ
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener CHP heyetinin kulübü ziyaretinden sonra büyük tepki gösterdi. Başta Nevzat Şakar olmak üzere yöneticileri yaylım ateşine tutan Şener, "İsteyen herkes istifa edebilir. Gidip 1 hafta dinleneceğim. Artık bu işlerden sıkılmaya başladım" ifadesini kullandı.

İŞTE O ZİYARET
CHP'nin önceki gün Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etmesi Sadri Şener'i çıldırttı. Bu arada internet sitesi CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'ı Sadri Şener için söylediği sözler nedeniyle kınadı.