Yazıklar olsun Nevzat

CHP'liler, Trabzonspor'u ziyaret etti. Başkan Sadri Şener, "Nevzat Şakar bana ziyaretle ilgili bilgi vermedi. Şike sürecindeki tavırları belli. Yüz bin kere yazıklar olsun" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2012 Güncelleme 01 Kasım 2012, 01:52
Yazıklar olsun Nevzat

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile bazı partililerin Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar tarafından kulüp binasında kabul edilmesi ve forma hediye edilerek uğurlanması Trabzonspor'u karıştırdı.

BANA HABER VERMEDİ
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şikeden ceza alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaretini kast ederek yaptığı açıklamada, "Onların şike süreciyle ilgili tavrı belli. Nevzat Bey ziyaret için bana haber vermedi, yüz bin kere yazıklar olsun" dedi. Şener, CHP'nin Trabzonspor'u bir şartla ziyaret edebileceğini o da kendilerinden özür dilemek şartıyla ziyaret edebileceğini belirtti. Nevzat Şakar'ın bu çıkıştan sonra istifa edeceği konuşuluyor.

BABAM DÖVERDİ
HALK Partili bir ailenin çocuğu olduğunun altını çizen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Ama Halk Partisi böyle değildi ki! Rahmetli babam mezardan çıksa bunları döverdi" diye konuştu.