Umut'lu bekleyiş

Yeni sezon öncesi kadrosunu takviye etmek isteyen Trabzon, eski golcüsü Umut Bulut için düğmeye bastı. Fransız takımı Toulouse'de oynayan Umut için kiralama formülü devrede...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2012 Güncelleme 20 Mayıs 2012, 02:15
Umut’lu bekleyiş

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi kadrosunu takviye etmek isteyen Trabzonspor, eski golcü ismi Umut Bulut'u yeniden bünyesine katmak için düğmeye bastı. Bordo-Mavililer'in Fransız Toulouse takımında forma giyen eski futbolcusu Umut Bulut için kiralama formülünü devreye sokacağı ifade edildi.

UMUT DA SICAK BAKIYOR
Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe'nin haberinde, Trabzonspor'un Umut Bulut'u yeni sezonda kiralık olarak kadrosuna katmakta ciddi olduğu ve nabız yokladığı ifade edildi. Toulouse'de çok fazla forma şansı bulamayan Umut Bulut'un da Trabzonspor'a gitmeye sıcak baktığı ve yakın çevresine, "Trabzonspor benim evim gibidir. Bendeki yeri her zaman ayrdır. Beni, kadrolarında görmek isterlerse seve seve giderim" dediği öğrenildi.

FRANSA ÇIKARMASI YAKIN
Umut'u kiralık olarak da olsa yeni sezonda kadrosunda görmek isteyen Bordo-Mavili yönetimin ise önümüzdeki günlerde Fransa'ya hareket ederek Toulouse yetkilileriyle masaya oturması bekleniyor. Transferi ucuz bir maliyete çözmeyi planlayan yönetim, anlaşma sağlandığı takdirde
Umut Bulut'la birlikte geri dönecek.

26 MAÇTA 5 GOL KAYDETTİ
2006-2011 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Umut Bulut, 2011'den bu yana Fransa'da Toulouse forması giyiyor. Toulouse'yle 26 maça çıkan golcü oyunçcu rakip filelere sadece 5 gol kaydedebildi.