Şener: Kupa bizim hakkımız

A Haber'de Memleket Meselesi programına konuk olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener "Vicdanım hak ettiğimiz şampiyonluk kupasının bize verileceğini söylüyor" dedi

Giriş Tarihi 29 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 29 Eylül 2011, 09:33
Şener: Kupa bizim hakkımız

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde liderliğini sürdüren Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener dün A Haber'de Memleket Meselesi programında Erdoğan Aktaş'ın sorularını yanıtladı.

İki maç sonunda grup lideri olmalarının önemine değinen Şener "Bu da Kasım-Aralık aylarına kadar ülkenin gündeminde olacağımız anlamına gelir" dedi.

Şike operasyonu ile ilgili olarak A Haber Genel Müdürü Erdoğan Aktaş'ın, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım yakın dostunuz olduğu için gereken tepkiyi göstermediğiniz yolunda eleştiriler var" sorusuna Şener "Aziz Yıldırım'ı gençlik yıllarından tanırım. Sadece Yıldırım ile değil Adnan Polat ile Yıldırım Demirören ile de futbol dışında da dostluğum vardır. Ancak iş hukuki boyuta geldiğinde en uzun süre görev yapan başkan olarak kulübümün haklarını çok iyi korurum. Vicdanım Trabzonspor'a hak ettiği kupasının verileceğini söylüyor" şeklinde yanıt verdi.

Şener, küme düşmenin kaldırılması için toplanan imzalara destek vermediklerini ve UEFA'nın kabul etmeyeceği bir kararı almanın anlamlı olmayacağını dile getirdi. Futbol Federasyonu'nun seyircisiz maçlarla ilgili kararının doğru olduğunu belirten Şener, zamanlamanın ise hatalı olduğunu söyledi.

Trabzon Başkanı kararın F.Ba hçe'nin cezasının tamamlanmasının ardından uygulanması gerektiğinin ifade ederken, sarı-lacivertlilerin Manisa mücadelesinde Trabzonspor'a küfür edilmesinin ise üzücü olduğunu belirtti Şenol Güneş'in kulüp için çok önemli olduğunu söyleyen Şener, tecrübeli teknik adamın Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın futboluna büyük katkısı olduğunu dile getirdi. .