Güneş yeniden doğdu

Teknik direktör Şenol Güneş, "Bu galibiyet 3 puandan daha çok anlam ifade ediyor Üzerimizden stres kalktı.Artık önümüz açık" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2011 Güncelleme 22 Şubat 2011, 00:00
Güneş yeniden doğdu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Manisaspor galibiyetinin 3 puandan öte çok daha fazla anlam taşıdığını belirterek, "Bu maç bizim onur, motivasyon, çıkış, silkinme maçımızdı.
Bu karşılaşmadan aldığımız 3 puanın ötesinde bu olgular bize daha çok lazımdı.. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Artık üzerimizden şanssızlığı da attık. Bundan sonraki maçlara çok daha rahat çıkacağız" diye konuştu...

ERKEN GOLLE ŞOK OLDUK
Karşılaşmayla ilgili de açıklamalarda bulunan Tecrübeli hoca, "Yediğimiz şok golden sonra toparlanmamız uzun sürdü. Çünkü oyuncularımız mağlubiyeti akıllarına bile getirmiyordu.
Bu gol oyun anlayışımızı tamamen bozdu. İlk yarının son 20 dakikasında kendimize geldik istediğimiz futbolu sahaya yansıttık. İkinci yarının başında ise aradığımız golü bulduk. O dakikadan itibaren ise maçı Manisa yarı sahasına yığdık. Rakip sadece 1-2 kontratakla kalemizde tehlike yaratabildi.. Ama biz de yakaladığımız pozisyonları bir türlü gole çeviremedik. Ancak Alanzinho'nun şık golüyle hak ettiğimiz galibiyet geldi" dedi.