Yerli Giggs'i transfer edecekler

Bordo-mavililer, Bursaspor ile sözleşme yenilemeyen Eren Albayrak ve Muhammet Demir'i sezon sonunda transfer etmeye hazırlanıyor...

Giriş Tarihi 19 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2011, 08:49
Yerli Giggs’i transfer edecekler

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda emin adımlarla şampiyonluğa koşarken, geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmiyor. Bordo-mavililer, Bursaspor'un genç yetenekleri Eren Albayrak ve Muhammet Demir'i sezon sonunda renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Genç takımlar düzeyinde birçok kez milli formayı giyen bu iki yıldız da bedelsiz olarak Trabzonspor'a gitmeye sıcak bakıyor. Dün Radyospor'a bağlanan Eren Albayrak'ın menajeri Haluk Canatar, "Nevzat Şakar'la görüştük. Eren, Trabzon'a gitmek istiyor" dedi.

Nevzat Şakar: İlgileniyoruz
Canatar'ın "Trabzonspor ile büyük ölçüde anlaştık. Devre arasında transferin olması için kulüplerin el sıkışması gerekiyor. Olmazsa sezon sonunda Eren, Trabzonspor'a gidecek" ifadesini kullandı. Konuyla ilgili yönetimin açıklaması da gecikmedi. Asbaşkan Nevzat Şakar, "Bu iki oyuncu ile ilgileniyoruz. Ama Bursaspor bırakmıyor. Sezon sonunu bekliyoruz" dedi. İki yıldızın referansları da sağlam. Hami Mandıralı, milli takımdan öğrencisi olan Eren için "Giggs'in gençliği" dedi. Muhammet ise bir ara Arsenal'in gündemine gelmişti.