Kıyamet kopartan tartışma!

Galatasaray'ın TOKİ tarafından yapılan TT Arena Stadı, tartışmaları da beraberinde getirdi. İşte Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in bu konuyla ilgili görüşleri:

Giriş Tarihi 16 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2011, 11:18
Kıyamet kopartan tartışma!

İÇİNDEKİLER

Şener: "Devlet, İstanbul'un ortasına 310 milyon TL harcanarak stat (TT Arena) yapıyor. Ama F.Bahçe Saracoğlu'nu kendi imkânlarıyla yaptı, Beşiktaş da bunun için çalışıyor."

"Türkiye'de statların yapımında kriter nedir? Bu açıklanırsa sevinirim. Ben şanslı illerdenim. Stat ihalemiz yapıldı. Ligde ülkenin en doğusundaki kulübüm. Stadımın yapılması doğal. Ama İstanbul'un ortasına, 310 milyon TL harcanarak stat yapılıyor.

Galatasaray bu ülkenin büyük kulüplerinden biri ancak stadını devlet yapıyor.. F.Bahçe kendi Saracoğlu'nu kendi imkânlarıyla yaptı.. Beşiktaş da kendisi yapmak için çalışıyor. Devlet mi yapmalı, kulüp mü yapmalı? Kriterleri konulursa sağlıklı olur."

Kasımpaşa da isyanlarda!


Kasımpaşa Başkanı Hasan Hilmi Öksüz de stat konusuyla ilgili olarak, "Kasımpaşa'ya 'Başbakanın Kulübü' derler, ama daha bir antrenman tesisimiz yok. Bazen onun talimatlarını bile dinlemiyorlar" dedi.

Yazıcı: Bize yazık değil mi?

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da stat konusunda rahatsızlığını şu sözlerle dile getirdi: "UEFA'dan gelen heyettekiler stadımızı görünce gülüp gittiler. Ancak iki ayda stadımızı Şampiyonlar Ligi'ne yetiştirdik. Bursa kenti için çok önemli bir şey bu.

Kiracının kiracısı olduğumuz stada 10 milyon TL harcadık. Bu parayı kulübün kasasından verdim. Yazık değil mi bu parayı Bursaspor Kulübü'ne yüklemek?"