Göztepe'den 5'i bi yerde!

2. Lig Beyaz Grup'ta zirve takibine devam eden Göztepe, Turgutluspor'u 5-0 gibi net bir skorla geçti. Göztepe, 48 puana çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2011 Güncelleme 18 Şubat 2011, 11:15
Göztepe’den 5’i bi yerde!

İÇİNDEKİLER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve takibine devam eden Göztepe, deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor'u 5-0 gibi net bir skorla yendi. Grup liderliğinde oturan Bandırmaspor'un hemen arkasında 2. sırada yer alan İzmir temsilcisi, bu galibiyetle geride kalan 23. haftada puanını 48'e çıkarmayı bildi.

GÖZ-GÖZ FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Göztepe, henüz 2. dakikada Tayfun'la bulduğu golle skoru 1-0'a getirdi. Rakip kaleye bunaltıcı ataklarını kesmeyen İzmir ekibi, 23 ve 32'de Türker'le bulduğu gollerle farkı 3'e çıkardı: 3-0.

İKİNCİ YARIDA DA DURMADI
Soyunma odasına 3-0 önde giden Göztepe, maçın ikinci yarısında da hızını kesmedi. Karşılaşmanın son bölümlerinde temposunu giderek artıran Sarı-Kırmızılılar, 85'te Ramazan ve 90'da Tayfun'un golleriyle skoru ilan etti: 5-0.

KIZILTAN: SONUCU HAK ETTİK
Göztepe Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada farklı galibiyeti hak ettiklerini belirterek, "Bütün oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum. Yapmaları gerekenleri eksiksiz olarak sahaya yansıttılar. Takımın temposu ve 90 dakika boyunca durmadan rakibe saldırması da en önemli silahımız" diye konuştu.