atv'nin sevilen dizisi Gözleri KaraDeniz'in bölümleri artık Rize'de çekilecek
Seyirciyi Salı akşamları atv ekranlarına kilitleyen dizi “Gözleri KaraDeniz” artık yeni bölümlerini Rize’de çekecek. Karakterlerin hayatındaki büyük kırılma anları, Karadeniz’in sert ama bir o kadar da içten atmosferinde yeniden şekillenecek.

atv'nin Salı akşamları heyecanla izlenen dizisi "Gözleri KaraDeniz" doğduğu topraklara geri dönüyor.
Gözleri Karadeniz artık Rize'de çekilecek (Takvim.com.tr)
İlk bölümlerinden bu yana Karadeniz'in hırçın dalgaları, yemyeşil dağları ve köklü kültürüyle özdeşleşen dizi, yeni bölümleriyle artık Rize'de çekilecek.
Gözleri Karadeniz artık Rize'de çekilecek (Takvim.com.tr)
Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Özge Yağız'ın paylaştığı dizi, bu dönüşle birlikte hem köklerine sarılacak hem de yeni sürükleyici olayların kapısını aralayacak.
Gözleri Karadeniz artık Rize'de çekilecek (Takvim.com.tr)
Karakterlerin hayatındaki büyük kırılma anları, Karadeniz'in sert ama bir o kadar da içten atmosferinde yeniden şekillenecek. Başroller Halit Özgür Sarı ve Özge Yağız'da bu gelişmeyle duydukları heyecanı dile getirirken izleyicileri sürprizlerin beklediğine de dikkat çektiler.
Gözleri Karadeniz artık Rize'de çekilecek (Takvim.com.tr)
Aşkın, mücadelenin ve ihanetten doğan hesaplaşmaların Karadeniz'in kalbinde nasıl yeniden şekilleneceği şimdiden büyük merak konusu. "Gözleri KaraDeniz", artık Karadeniz'in kalbinden anlatacağı hikâyeyle fırtına gibi esmeye devam edecek.
Gözleri Karadeniz artık Rize'de çekilecek (Takvim.com.tr)
Gözleri Karadeniz yeni bölümüyle her Salı atv'de!
