Tüm sırlar açığa çıkıyor! Kardeşlerim 114. bölüm heyecanı doruklara çıkardı! “Katil oldum ben”

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan “Kardeşlerim” yeni bölümüyle heyecanı doruklara çıkardı. Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ayşe Kökçü, Yiğit Koçak gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümüne dair ipuçları ağızları açık bıraktı. İşte Kardeşlerim’in nefes kesen 114. bölümünden detaylar...

Giriş Tarihi 26 Ocak 2024, 16:32 Güncelleme 27 Ocak 2024, 09:41
Tüm sırlar açığa çıkıyor! Kardeşlerim 114. bölüm heyecanı doruklara çıkardı! “Katil oldum ben”

İÇİNDEKİLER

Cumartesi akşamları milyonları ATV ekranına kilitleyen Kardeşlerim'in yayınlanan yeni bölüm fragmanları heyecanı doruklara çıkardı. Şeyma Korkmaz'ın canlandırdığı Süreyya karakterinin "Katil oldum ben" haykırışları fragmana damga vururken polisler tarafından aranan Aybike'nin akıbeti merak uyandırdı.

İşte Kardeşlerim 114. bölümden detaylar...

Arabayla Suzan'a çarpan Süreyya, büyük bir şok içindeyken, Akif de bir yandan ne yapacaklarını düşünmekte, diğer yandan da Suzan'ın durumuna kahrolmaktadır.

Acı haberi alan Ömer ve Yaman, soluğu hemen hastanede alırlar. Orhanların kapısına gelen bir avukat, tüm Eren ailesini şaşkınlığa uğratır.

Lidya'nın Aybike'lere karşı yaptığı hamle, Sarp ile Ayaz'ın arasındaki iplerin gerilmesine neden olurken, Yaman hayatıyla ilgili radikal bir karar almak durumunda kalır.

Büyük bir çaresizlik içine düşen Aybike ise, Asiye ile gündeliğe gittikleri evde, kendisinden hiç beklenmeyecek bir hamle yapar.