Aldatmak 42. bölümden detaylar ortaya çıktı: Güzide’yi yeni bir ikilem bekliyor!

Kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi isimlerin yer aldığı, ATV’nin sevilen dizisi Aldatmak’ın merakla beklenen yeni bölümüne dair detayalar ortaya çıktı. Peki Aldatmak 42. bölümde neler olacak? İşte yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 25 Ekim 2023, 11:23 Güncelleme 25 Ekim 2023, 11:23
Aldatmak 42. bölümden detaylar ortaya çıktı: Güzide’yi yeni bir ikilem bekliyor!

İÇİNDEKİLER

Tolga ve Kahraman ile ilgili çıkan haberlerin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalan kişi Oylum olur.

Ancak bu sefer Oylum umutsuzluğa düşmeyecek, oğlu ile kurmaya çalıştığı yuvaya zarar gelmemesi için daha önce gitmediği kadar ileri gidecektir.

Bununla birlikte çıkan haberler sonrası hem Tolga hem de Kahraman için görmeyi reddettikleri gerçekleri kabullenme vakti gelmiştir. Tolga hiç beklemediği bir anda kendini pişmanlık ve vicdan azabı içinde bulur. Bir anlık bir dikkatsizlik ise, Kahraman'ın Oylum'a karşı içinde biriktirdiklerinin açığa çıkmasına sebep olacaktır.

Oylum'un bebeği için verdiği savaşa elinden geldiğince destek olmaya çalışan Güzide için ailesini bir arada tutmak git gide zorlaşmaktadır. Bu süreçte en büyük dayanağı olan Sezai, İpek ile Güzide'yi nihayet tanıştırır. İpek, daha ilk karşılaşmada Güzide'yi büyük bir ikilem içinde bırakmak üzeredir.

'Aldatmak' sürprizlerle dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00'de atv'de.