BBCS 39. bölümde neler yaşandı? Ben Bu Cihana Sığmazam 39. bölüm tekrarı! "Seninle ölene kadar düşman kalacağız!"

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi atv ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alıyor. Son bölümle ilgili detayları öğrenmek isteyen izleyiciler arama motorlarına yöneldi. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 39. bölümü...

Giriş Tarihi 04 Ekim 2023, 09:26 Güncelleme 04 Ekim 2023, 09:26
BBCS 39. bölümde neler yaşandı? Ben Bu Cihana Sığmazam 39. bölüm tekrarı! Seninle ölene kadar düşman kalacağız!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi 39. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Oktay Kaynarca ve Ebru Sabancı gibi sevilen oyuncuların başrollerini paylaştığı bu dizi geniş bir izleyici kitlesine sahip. Dizinin sevenleri 39. bölümde neler yaşandığını araştırmaya başladı. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 39. bölüm...

ATV CANLI İZLE!

ATV CANLI YAYIN

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cezayir'i kaçıran Erman onu öldürmek değil, ondan bilgi almak peşindedir. Öğrenmek istediği şey, Cezayir ve Atakan'ın USB içerisinde ne olduğunu bilip bilmedikleridir.

Cezayir'in hiçbir şekilde konuşmadığını görünce Atakan'a gözünün önünde işkence ederek konuşturmayı planlar. Fakat Atakan'ın nerede saklandığını bilmemektedir.

Tazıyev ve adamları Atakan'ı bulmak için uğraşırken Cezayir'in Erman'ın elinde olduğunu öğrenen Atakan onu bırakması karşılığında Erman'a gidip teslim olur.