ATV ekranlarının bomba dizisi ‘Ateş Kuşları' 25.bölümüyle izleyenleri ekrana kitledi! Kara için yolun sonu mu geliyor?

Sevilen dizi ‘Ateş Kuşları’, atv ekranındaki 25. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nda Nazmiye’nin Kara’yı öldürmek için kahvesine ilaç atması bölüme damga vurdu.

Giriş Tarihi 30 Eylül 2023, 01:52 Güncelleme 30 Eylül 2023, 01:52
ATV ekranlarının bomba dizisi ‘Ateş Kuşları’ 25.bölümüyle izleyenleri ekrana kitledi! Kara için yolun sonu mu geliyor?

İÇİNDEKİLER

'Ateş Kuşları'nın 25. bölümünde; Nazmiye ve Hüma, Eyüpoğlu Konağı'ndan ayrılıp geçici olarak Kara ve Feza'nın evinde yaşamaya başladı.

Nazmiye; Kara'ya, böbrek hastalarına zararlı olan bir ağrı kesici attığı kahveyi servis etti. Ardından Gülayşe; Feza'nın çetesini çökertmek için Kara ile işbirliği yapmak üzere Kara'nın evine gitti.

Böbreğinin iflas ettiğini dile getiren Kara, Gülayşe'yle konuşurken bayıldı. Kendine geldiğinde ise ölmek üzere olduğunu söyledi. Yerde yatan Kara'nın yanında yardım çığlıkları atan Gülayşe'nin imdadına kimse koşmadı. Gülayşe'nin haykırışlarını duyan Nazmiye ise duymazlıktan gelerek kahvesini yudumlamaya devam etti.



Yapımı Mehmet Bozdağ'a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı, başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in üstlendiği 'Ateş Kuşları'nın 25. bölümü seyirciden yoğun ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN