ATV ekranlarının bomba dizisi ‘Ateş Kuşları' 25.bölümüyle damga vurdu! Gülayşe'nin kararı herkesi şoke etti...

ATV ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 25. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nda Gülayşe, Mola Yeri’ni yıktırma kararından geri döndü.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 22:55 Güncelleme 30 Eylül 2023, 01:29
ATV ekranlarının bomba dizisi ‘Ateş Kuşları’ 25.bölümüyle damga vurdu! Gülayşe’nin kararı herkesi şoke etti...

İÇİNDEKİLER

'Ateş Kuşları'nın 25. bölümünde; babasının ölümüyle sarsılan Gülayşe, kaybıının ardından babasının ruhuna yemek dağıttı.

O sırada; kendi aralarında Köksüzler hakkında konuşan çocukların konuşmalarına kulak misafiri oldu.

Gülayşe, kimsesiz çocuklara yuva yaptırmak üzere Mola Yeri'ni yıktırmaya gitti. Mola Yeri'ne gittiğinde Ateş Kuşları'yla karşılaşan Gülayşe, onlara gitmelerini söyledi. Ali; Gülayşe ile restleşerek aslında Mola Yeri'ni değil, Ateş Kuşları'na dair her şeyi yok etmek istediğini ancak Mola Yeri'ni yıksa da içinin soğumayacağını söyledi.

Gülayşe, Ali'nin "Varsa hakkım, sana helal. Yık şu evi, ikimizin de ıstırabı bitsin!" cümleleri üzerine yıkımı başlattı ancak son anda bu kararından döndü.

Yapımı Mehmet Bozdağ'a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı, başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in üstlendiği 'Ateş Kuşları'nın 25. bölümü seyirciden yoğun ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN