Kızılcık Şerbeti 2. sezon hangi gün başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? Merakla bekleniyordu

Dizi tutkunları, "Kızılcık Şerbeti"nin yeni sezonunun başlayacağı tarihi dört gözle bekliyorlar. Bu bekleyiş sırasında, dizinin yeni bölümlerinin neler sunacağı ve karakterlerin hayatlarında nelerin değişeceği konusundaki tahminler de artıyor. İzleyiciler, sevilen karakterlerle yeniden buluşmanın heyecanını yaşarken, dizinin yapımcılarından ve yayıncılarından resmi bir açıklama bekliyorlar.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2023, 08:31 Güncelleme 15 Eylül 2023, 08:31
Kızılcık Şerbeti 2. sezon hangi gün başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? Merakla bekleniyordu

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon tanıtımı büyük ilgi çekti. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizinin yeni sezon tanıtımı ardından gözler tarih bilgisine çevrildi. İlk sezonuyla ekranlara yeni bir soluk getiren "Kızılcık Şerbeti" çok yakında yeni sezonuyla ekranında izleyiciyle buluşacak.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN 2. SEZONU HANGİ GÜN?

Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezonuyla ilgili net bir bilgi açıklanmadı. Dizinin çekimlerinin 29 Ağustos'ta başlaması planlanıyor ve yeni sezonun Eylül ayının 15 Eylül tarihinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

AİLELER KARŞI KARŞIYA GELİYOR!

Yayınlanan tanıtımda, büyük bir trafik kazası geçiren Kıvılcım ve Ömer'in kritik ilk saatleri ekrana gelirken ikiz bebeklerinden birini kaybeden Doğa ve Fatih'in acısı izleyenlerin yüreklerini dağladı. Doğa'nın, kendisini aldatan Fatih'ten boşanarak kızı Cemre'nin velayetini almak istemesinin iki aileyi karşı karşıya getirdiği tanıtımda Kıvılcım'ın Fatih'e attığı tokat dikkatleri çekti.

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kızılcık Şerbeti sezon finalinde Doğa Fatih'ten boşanmak istediğini, kocasının ona ihanet ettiğini tüm ailenin gözü önünde söyledi. Doğuma günler kala stresi kaldıramayan Doğa, aniden doğuma gitti.

KAZA SAHNESİYLE FİNAL YAPILMIŞTI

Sezon finalinde araba kazası yaşanmasının ardından seyircinin aklında birçok soru işareti kalmıştı. Kıvılcım ve Ömer'in geçirdiği trafik kazası sonucunda bir ölü, bir yaralı olduğu söylenmişti.