ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - ATV İZLE – 7 EYLÜL 2023 | Kahvaltıya gelen iş arkadaşı İsa’nın eşini kaçırdı! İsa’nın feryadı!

Atv canlı yayınında, Esra Erol'da programında bugün son dakika gelişmeleri... Babalarının farklı kişiler olduğunu söyleyen anne DNA testi isteyen çocuklar! Canına kıymadan önce İsmail’in yazdığı yazıya inanamayacaksınız! Gelinim, 3 torunum ve hasta oğlumu bırakıp, kaçtı dedi. Gelini Ruhigül geliyor! Kahvaltıya gelen iş arkadaşı İsa’nın eşini kaçırdı! İsa’nın feryadı! Aynur, çöp atmaya diye çıktı, Üstün’e kaçtı! üstün canlı yayında olacak! Hepsi ve daha fazlası ATV canlı yayınında Esra Erol'da programında...

Giriş Tarihi 07 Eylül 2023, 19:01 Güncelleme 07 Eylül 2023, 19:03
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - ATV İZLE – 7 EYLÜL 2023  | Kahvaltıya gelen iş arkadaşı İsa’nın eşini kaçırdı! İsa’nın feryadı!

İÇİNDEKİLER

ATV canlı yayınında Esra Erol'da programında son dakika gelişmeleri... Yıllardır ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, hafta içi her gün saat 16.20'de Atv ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olan, çaresiz anne ve babalara yardım elini uzatan Esra Erol, ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar ve kayıp evladını bulmaya çalışanlar için harekete geçiyor.

ESRA EROL ATV SON BÖLÜM İZLE

Kardeşleri Menekşe, evdekileri spreyle bayılttı, altınlarla kaçtı! Uyku spreyiyle herkesi uyutup, altınları alıp kayıplara karıştı! Üç kardeşin feryadı!

Kayınvalidem kocam ile aramıza girdi, bizi ayırdı! 2 çocuğumla ortada kaldım!

Çöp atmaya diye çıktı, ortadan kayboldu! Aynur canlı yayında olacak!

Kardeşlerinin ölümüyle, yengeleri Besime'nin ilgisi ne? Viranşehir'den canlı yayın!

40 yaş büyük Hüseyin hamile bırakıp terk etti! Bu görüntülere şok olacaksınız!

Canına kıymadan önce İsmail'in yazdığı yazıya inanamayacaksınız!

Aynur Teyze'nin açıklamalarına şok olacaksınız!

Kardeşlerini spreyle uyutup tüm birikimlerini alıp kaçtı mı? Menekşe canlı yayında olacak!

Kahvaltıya gelen iş arkadaşı İsa'nın eşini kaçırdı! İsa'nın feryadı!

Gelini, 3 çocuğunu ve hasta eşini bıraktı, kaçtı! Fatma Teyze'nin isyanı