Aldatmak 28. bölüm izle! 27 Nisan 2023 Aldatmak 28. bölüm TEK PARÇA, FULL HD, ATV Youtube izle!

Aldatmak 28 bölümü büyük bir heyecanla bekleniyordu. Başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun paylaştığı Atv ekranlarının yeni sezon dizisi Aldatmak, 28. bölümüyle seyircileri yine ekran başına kilitledi. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Aldatmak yeni bölümü yer alıyor.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2023, 09:02 Güncelleme 28 Nisan 2023, 09:04
Aldatmak 28. bölüm izle! 27 Nisan 2023 Aldatmak 28. bölüm TEK PARÇA, FULL HD, ATV Youtube izle!

İÇİNDEKİLER

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Atv'nin hikayesiyle olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da iddialı Aldatmak dizisi, 28. bölümüyle yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İşte Aldatmak 28. bölümü...

ALDATMAK 28. BÖLÜM KONUSU

Zeliş'in Yeşim ile akrabalığının ortaya çıkması bomba etkisi yaratır. Güzide bu tesadüfe şüpheci yaklaşırken Ozan'ın Zeliş'e bakış açışını sorgulamasına sebep olur.

Masumiyetini kanıtlamak için çaresiz kalan Zeliş, kendini Oltan ile ilgili tehlikeli bir görevin içinde bulur. Diyarbakır'dan tanıdık bir yüzün ortaya çıkışı Behram cephesinde şartların değişmesine sebep olacaktır. Oylum kendisini büyük bir tehlikenin içinde bulunca Behram, Oylum'un canı için kendininkini tehlikeye atar.

Sezai'nin davasına kendini iyiden iyiye vermiş olan Güzide, bir yandan da Tarık ile ilgili radikal bir karar almak zorunda kalır. Ancak bu kararı, onu asla tahmin edemeyeceği bir sonuca götürecektir.

ALDATMAK OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Defne Samyeli, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel