Ateş Kuşları’nda şok karşılaşma! Hacer öz yeğeni Gülayşe ile tanıştı

Sevilen dizi ‘Ateş Kuşları’, atv ekranındaki 12. Bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nda Hacer Eyüboğlu, handa Gülayşe ve Barbaros’la karşılaştı. Hacer, öz yeğeni Lara’yı gördüğü an tanıyıp fenalaştı. Öte yandan bölümün finalinde Hacer’in mola yerine gelip Gülayşe’yi Nizam’la tanıştırmak için götürmek istemesi ve Ateş Kuşları’nın üzüntüden yıkılması bölüme damga vurdu.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2023, 22:32 Güncelleme 15 Nisan 2023, 01:50
Ateş Kuşları’nda şok karşılaşma! Hacer öz yeğeni Gülayşe ile tanıştı

İÇİNDEKİLER

Ateş Kuşları'nın 12. Bölümünde; Hacer ve Hüma Eyüboğlu, Gülayşe'nin Lara olduğunu fark edip fenalaşırken, Barbaros ise Hacer'i mola yerini devletten kiralayan hayırsever olarak tanıttı.

Barbaros, Hacerlerin yakınlarda iftar yaptığını ve hazır gelmişken Gülayşe ile tanışmalarını istediğini söyleyerek Hacer Eyüboğlu'nun asıl kimliğini gizledi.



Gülayşe, yaptığı hayırlardan dolayı Hacer'e teşekkür ederek onun elini öptü.

Hacer'i hayırsever olarak tanıyan Gülayşe, teşekkür amaçlı Hacer'i ve Hüma'yı mola yerine yemek yemeğe davet etti.

Yapımı Mehmet Bozdağ'a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı, başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in üstlendiği 'Ateş Kuşları'nın 12. bölümü seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

HACER, GÜLAYŞE'Yİ KONAĞA GÖTÜRMEK İÇİN GELDİ!


'Ateş Kuşları'nın 12. Bölümünde; Hacer Eyüboğlu, Mola Yeri'ne Gülayşe'yi öz babası Nizam'la tanıştırmak niyetiyle geldi ancak Gülayşe'ye Nizam Eyüboğlu'nun da bir hayırsever olduğunu ve barınak hayalini ona da anlatmasını istediği için geldiğini söyledi. Abisi Ali ve ablası Mercan'dan izin alan Gülayşe, iftara kalmadan döneceğini söyledi fakat Gülayşe hariç herkes onun bir daha geri dönmeyeceğini biliyordu.

Gülayşe, Hacer'le gitmeden önce üstünü değiştirmek için yanlarından ayrıldığı sırada Barbaros, Hacer'e yanlış yaptığını söyledi ancak beklediği cevabı alamadı.

Hacer, Lara'ya halası olduğunu haykıracağını, isminin Gülayşe değil Lara olduğunu, Lara'nın Ateş Kuşları'nın hiçbir şeyi olmadığını ancak kendisinin kanından canından olduğunu ve karşı koyarlarsa bu işin kötü biteceğini söyledi.

Ellerinden hiçbir şey gelmeyen Ateş Kuşları, Gülayşe ve Hacer giderken arkalarından bakakaldı. Sabit ise yaşananların ardından kendisini kamyonun önüne attı. Sabit'in akıbeti merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN