Gönül Dağı 84. bölüm İZLE || Gönül Dağı 84. bölüm kesintisiz, TEK PARÇA, TRT 1, Youtube, FULL HD izle...

Gönül Dağı dizisi, merakla beklenen yeni bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. 28 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölüm için araştırmalar hızlandı.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2023, 20:25 Güncelleme 28 Ocak 2023, 23:58
Gönül Dağı 84. bölüm İZLE || Gönül Dağı 84. bölüm kesintisiz, TEK PARÇA, TRT 1, Youtube, FULL HD izle...

İÇİNDEKİLER

Gönül Dağı 84. bölümünde neler yaşandığını izleyiciler merak ediyor. İşte detaylar...

GÖNÜL DAĞI 84. BÖLÜM İZLE

TRT 1 internet adresinden diziyi resmi olarak izleyebilirsiniz.

GÖNÜL DAĞI 84. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Halime, ameliyat sonrası evine döner. Yasemin'in Taner'den bir isteği olur. Taner bu istek karşısında ne yapacaktır?

Sefer, Erkan'da olan bir takım değişiklikleri fark eder. Erkan ile aralarında olanları Zahide'ye belli etmemeye çalışırken yardımına Selma Öğretmen koşar.

Selma, Erkan için yapılacak bir şeyler olduğunu düşünerek Taner'in yanına gider. Fazıl'ın kayıp olduğu haberini öğrenen Selma, Taner ile birlikte aramaya çıkar. İkili Fazıl'ı bulabilecek midir?

Psikoloğa gitmeye devam eden Muammer, doktorun kendisiyle ilgili teşhislerini duyunca şaşırır. Muammer, oğluyla olan sorunlarının aslında başka bir sebepten kaynaklandığını öğrenmiştir. Muammer ne yapacaktır?

Ramazan, kartvizit işlerine devam ederken, Gedelli ile ilgili bir işin artık yapılamayacağını öğrenir. İşi devralmaya karar veren Ramazan'ın yeni macerası ne olacaktır?

GÖNÜL DAĞI KONUSU

Bozkırda bir Anadolu masalı... Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı...

Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesidir Gönül Dağı…

Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesidir Gönül Dağı

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan "Bozkırın kalemi" Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, ilk bölümde izleyicilerin beğenisini kazanacak ekranlara kilitleyecek bir dizi...