Kardeşlerim 76. bölüm ATV İZLE || Kardeşlerim 76. yeni bölüm kesintisiz, TEK PARÇA, FULL HD izle...

Kardeşlerim dizisi, 76. bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Kardeşlerim dizisi, geçen hafta yepyeni maceralarla takipçilerinin beğenisini kazanmıştı. Kardeşlerim dizisinin 76. ve 21 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak bölümü merak ediliyor. İşte Kardeşlerim 76. bölüm...

Giriş Tarihi 21 Ocak 2023, 18:20 Güncelleme 21 Ocak 2023, 22:37
Kardeşlerim 76. bölüm ATV İZLE || Kardeşlerim 76. yeni bölüm kesintisiz,  TEK PARÇA, FULL HD izle...

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, yeni sezonunda yepyeni maceralarla izleyicilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

KARDEŞLERİM 76. BÖLÜM İZLE

ATV CANLI YAYIN

KARDEŞLERİM 76. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Biz çok güzel çiçek açardık ama yanlış toprağa ekildik…"

Sarp'ın yaralanması, Ahmet ve Ömer cephesinde önemli gelişmeler yaşanmasına neden olurken, Akif de Ayla'nın aldığı ses kaydını imha etmek için çabalar. Asiye ve Doruk tutuklanma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken; Orhan, Eren ailesini çok sevindirecek sürpriz bir karar alır.

Nebahat, Doruk'u Asiye'den uzaklaştırmak için farklı yollar denemeye devam ederken, Ömer'le kardeşlik bağı gün geçtikçe daha da güçlenen Yasmin'in Asiye'ye karşı yaptığı hamle hiç beklenmedik bir sonuca sebep olur.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Oyuncular: Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Ecem Sena Bayır (Afra), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).