MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV 20 Mayıs 2022 | Altın makaslı kuaför Savaş Aydoğan nerede? Muhammet Burhan neden öldürüldü?

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (18 Mayıs 2022 Çarşamba) ne oldu? Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor. 18 Mayıs Çarşamba günü canlı yayınlanan programda; bir babanın dramı, büyük endişe, gözyaşları... 13 yaşındaki çocuğumuzla ilgili sıcak gelişme! Amasya’da cinayet! Kıskançlık mı? İntikam mı? Muhammed Burhan’ı kim öldürdü? Ünlü kuaförün şüpheli kaybı! Kaldıkları ev, yakılan yatak, kuşku uyandıran detaylar, sevgilisinin sessizliği... Savaş Aydoğan’a ne oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yaşanan son dakika gelişmeleri ATV canlı yayın izle... .

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2022, 09:50 Güncelleme 20 Mayıs 2022, 14:46
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV 20 Mayıs 2022  | Altın makaslı kuaför Savaş Aydoğan nerede? Muhammet Burhan neden öldürüldü?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı canlı yayınını ve son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE

Sakarya'da kayıp olarak aranan Savaş Aydoğan'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili ifadesi alınan arkadaşı ve ev sahibinin oğlu Cem Tuna'nın da kayıplara karışması üzerine çok yönlü araştırma başlatıldı.

Amasya'da cinayete kurban giden Muhammet Burhan olayı geçtiğimiz günden beri Müge Anlı'da işleniyor. Müge Anlı, tüm akrabaları tek tek dinleyip kimden şüphelendiklerini sordu. Tüm akrabalar iki isimden şüphelendiklerini ifade etti. Onlar da Muhammet Burhan'ın karısı ve karısının sevgilisi Selami oldu. Müge Anlı'da günlerdir bu olayın detayları üzerinde duruluyor. İşte Muhammet Burhan cinayetinde merak edilenler...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN