Stüdyo buz kesti! Esra Erol’da akılalmaz olay! “Ailesi yeni doğan bebeği canlı canlı gömdü”

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran Vedat Işık, “Kayınvalidem bizi büyülerle ayırdı” diyerek eşi Havva Işık ile barışmak istediğini dile getirmişti. Vedat Bey ilerleyen günlerde ise kayınvalidesi Şahinde Hanım, eşi Havva Hanım ve büyü yaptığı iddia edilen sözde hoca Kürşat ile yüzleşmişti. Havva-Vedat Işık olayında yeni bir gelişme yaşandı. Karı-koca bugünkü canlı yayında bir kez daha yüzleşti. Vedat’ın “Ailesi yeni doğan bebeği canlı canlı gömdü” iddiası ise stüdyoya buz kestirdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Nisan 2022, 19:55 Güncelleme 01 Nisan 2022, 20:06
Stüdyo buz kesti! Esra Erol’da akılalmaz olay! “Ailesi yeni doğan bebeği canlı canlı gömdü”

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına Konya Ereğli'den katılan Vedat Işık, 2,5 yıl önce nikah masasına oturduğu Havva Işık ile barışmak istediğini dile getirerek yardım istemişti.

Vedat Işık, "Çok mutlu bir evliliğim vardı, dünyanın en mutlu çiftiydik her şey yolundaydı. Kayınvalidem bizi büyülerle ayırdı." ifadelerini kullanmıştı.

Vedat Bey ilerleyen günlerde ise kayınvalidesi Şahinde Hanım, eşi Havva Hanım ve büyü yaptığı iddia edilen sözde hoca Kürşat ile yüzleşmişti.

KARI-KOCA SON KARARINI VERDİ!
Karı-koca bugünkü canlı yayında bir kez daha yüzleşti. Havva Hanım, "Programa barışmaya gelmedim" diyerek ayrılık konusundaki kararlılığını sürdürdü. Vedat Bey de programa katıldığı ilk günün aksine barışmak istemediğini belirtti.

STÜDYO BUZ KESTİ!
Ayrılık kararını açıklayan Vedat Bey, daha sonra eşi Havva Hanım'ın ailesiyle ilgili herkesi şoke eden bir iddiada bulundu.

Vedat Bey, "Annen ile kız kardeşi vardı ya... Kız kardeşi hamile kalınca, çocuğun evin altına canlı canlı gömmüştünüz. Adresi versene?" deyince neye uğradığını şaşıran Havva Hanım "Aileme iftira atma" diyerek iddiayı yalanladı.

Ancak sözlerine devam eden Vedat Bey, şunları söyledi: "Aksaray'a gittiğimiz de Havva bir tarlayı işaret etti ve 'Şu üç evden birinde; annemin kardeşinin izinsiz olan bebeğini doğar doğmaz gömdüler' dedi. Havva yok ama onların içinde, küçükmüş zaten o yaşlarda"

Esra Erol ise şu sözlerle alkış topladı: "Bu konunun muhatabı Havva değil. Bu olayı yapan kimlerse onlar. Suç her zaman her yerde suç. Bir şeyi duyduğunuzda o an kulaklarınızı kapatıp, fırsatını bulduğunuz veya menfaatinizin çakıştığı yerde söylemeyin. Vicdanın bunu ilk duyduğu anda seni hemen yönlendirmeli.

İddian doğru mu, değil mi bunu bilemiyorum. Bu araştırılıp ortaya çıkacak bir şey. Ancak ahlak dediğin şey bunu ilk duyduğunda yapman gereken şeyi sana söyler. Problem buradan başlıyor; herkes, her türlü suçu biliyor, o gün işine gelmiyor, sümen altına itiyor. Bu da yanlış. Onların yaptığı ne kadar suçsa, senin saklaman da o kadar suç"