Esra Erol’da sürpriz evlilik teklifi! Ceylan bu kez sevinç çığlıkları attı! Ramazan suskunluğunu bozdu bombayı patlattı!

ATV'de yayınlanan Esra Erol’da programına aileleriyle barışmak istediklerini belirterek başvuran Ramazan ve 3 aylık hamile olan Ceylan, Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Aileleriyle orta yolu bulamayan Ceylan ile Ramazan, önceki gün ev müjdesiyle gözyaşlarına boğulmuştu. Genç çift bugün ise evlilik yolunda ilk adımı attı. Yayına katıldığından ilk günden bu yana Ceylan’ın aksine sessizliğini koruyan Ramazan’ın hazırladığı sürpriz sevgilisini duygulandırdı. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 25 Şubat 2022, 20:04 Güncelleme 25 Şubat 2022, 20:10
Esra Erol’da sürpriz evlilik teklifi! Ceylan bu kez sevinç çığlıkları attı! Ramazan suskunluğunu bozdu bombayı patlattı!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran Ramazan ve Ceylan, aileleriyle barışmak istediklerini belirterek yardım istemişti.

Canlı yayında isyan eden Ceylan 'Bu yaşta dul kalamam' sözleriyle dikkat çekmiş ve uzun süre sosyal medyanın gündeminde yer almıştı.

Ceylan daha sonra ise müstakbel kayınpederi ile yaşadığı tartışma ile çok konuşulmuştu.

Kayınpederinin 'Bu kaçıncı kocan' sorusu üzerine sinirlerine hakim olamayan Ceylan, Ramazan Bey'e saldırarak gündem olmuştu.

DUYGUSAL ANLAR
Ceylan ile Ramazan dün yayınlanan canlı yayında ev müjdesiyle gözyaşlarına boğulmuştu. Didim'den bağlanan Ali Bey, genç çiftin yaşayacağı evi temin edeceklerini söyleyerek çifti memnun etmişti.

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ
Genç çift bugün ise evlilik yolunda ilk adımı attı. Yayına katıldığından ilk günden bu yana Ceylan'ın aksine sessizliğini koruyan Ramazan'ın hazırladığı sürpriz sevgilisini duygulandırdı.

Ceylan, Ramazan'ın "Bir ömür benimle yaşamaya var mısın?" sorusuna "Evet" yanıtına verdi.