Bergen filmi ne zaman vizyona girecek? Bergen oyuncuları kimler? İşte filmin fragmanı...

Bergen filmi için geri sayım sürüyor. Büyük bir merakla beklenen filme dair tüm detaylar netleşti. Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Farah Zeynep Abdullah'ın ünlü şarkıcı Bergen'i canlandıracağı filmin sinemada seyirci karşısına çıkacağı tarih netlik kazandı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyona girecek? Bergen oyuncuları kimler? İşte filmin fragmanı...

Giriş Tarihi 21 Şubat 2022, 15:30 Güncelleme 21 Şubat 2022, 15:30
Bergen filmi ne zaman vizyona girecek? Bergen oyuncuları kimler? İşte filmin fragmanı...

İÇİNDEKİLER

1989 yılında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Bergen'in hayatı film oluyor. Afişi ve yeni tanıtımı yayınlanan filmin vizyon tarihi seyirciler tarafından merak ediliyordu. Filmin beyazperdede izleyici karşısına çıkacağı tarih belli oldu. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyona girecek? Bergen oyuncuları kimler? İşte filme dair detaylar...

BERGEN FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Seyircilerin büyük bir heyecanla beklediği ve kısa bir tanıtımı yayınlanan Bergen filmi 4 Mart tarihinde vizyona girecek.

BERGEN FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrolleri paylaşacağı filmde, ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi ünlü oyuncular yer alacak.

BERGEN KİMDİR?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan ünlü şarkıcı, 16 Temmuz 1959'da Mersin'de dünyaya geldi. Henüz 6 yaşındayken, annesi Sebahat Çakır ile babasının boşanması sonucu, 1966'da annesiyle Ankara'ya yerleşti.

İlk öğretimini Yenimahalle Yunus Emre İlkokulunda tamamlayan Bergen, okulda mandolin çalarak, şarkı söylüyordu. Bergen'in müziğe yeteneğini fark eden öğretmenleri, mezun olduktan sonra ünlü ismi konservatuvar okumaya teşvik etti.

Ankara Devlet Konservatuvarının sınavlarına girerek, piyano bölümünü birincilikle kazanan sanatçı, ilk iki yıl piyano ve viyolonsel eğitimi aldı.

Sanatçı, maddi imkansızlıklar sonucu okula devam edemedi, yaşını büyüterek bir süre PTT'de çalıştı.

Resmi kayıtlara ve mezar taşına doğum tarihi 1958 olarak geçen Bergen, 1977'de eğlenmek için gittiği gece kulübünde arkadaşlarının ısrarıyla sahneye çıkarak "Batsın Bu Dünya"yı seslendirdi ve kulübün sahibi İlhan Feyman'dan teklif alarak, sahnelere adım attı.

Yaşadığı sıkıntılı dönemi 1988'de bir röportajda anlatan ünlü isim, "Aslında benim hayatım sahnelere çıkmak isteyenlere örnek olmalı. Konservatuvarın iki yılını başarıyla tamamlamıştım ve maddi imkansızlıklar yüzünden okuyamıyordum. Okulumu çaresizlikler içinde bırakarak PTT'de memur olarak çalışmaya başladım." sözleriyle aktarmıştı.